Kontraceptinės tabletės ar prezervatyvai

Apie apsaugos priemones sekso metu visi žinome puikiai. Jeigu norite apsisaugoti nuo neplanuoto nėštumo, reikia naudoti atitinkamas apsaugas. Apie tai daugelis sužino jau mokyklos laikais. Durex Pleasuremax sargiai – vienas geriausių pasirinkimų. Apskritai prezervatyvai – geriausias variantas, kokį tik galima pasirinkti. Tiesa, kol vieni jais ir naudojasi, kiti mano, kad sargiai sukelia papildomų problemų, tad geriau įvertinti kontraceptinių tablečių privalumus.

Kontraceptinės tabletės ar prezervatyvai

Kontraceptinės tabletės

Anksčiau kontraceptinės tabletės buvo kiek populiaresnės. Paprasčiausiai vos atsiradusios jos tapo vienu labiausiai pasirenkamu variantu. Tačiau tyrimai po tyrimų ir buvo išsiaiškinta, kad tai tikrai ne toks nekaltas pasirinkimas, kaip daugelis manė. Paprasčiausiai tabletės turi gana daug šalutinių poveikių, kurie yra susiję su moters sveikata. Akivaizdu, kad šis veiksnys nulėmė, jog daugelis vėl grįžo prie sargių. Lyginant šiuos du variantus – kuris yra geresnis?

Naudinga pasidomėti:

Sargiai

  1. Sargiai parduodami tiek paprastose prekybos vietose, tiek specializuotose sekso prekių parduotuvėse, tačiau siekiant juos įsigyti, nereikia recepto ar gydytojo patvirtinimo, kad galite naudotis. Kontraceptinės tabletės išduodamos gydytojo. Daugeliui merginų tai yra problema.
  2. Žinoma, prezervatyvai kainuoja ir kur kas mažesnes pinigų sumas, o finansai – tas faktorius, kuris dažnai nulemia, kuris variantas yra pasirenkamas.
  3. Vienas iš didžiausių pliusų yra tai, kad Durex Pleasuremax kaip ir visi kiti prezervatyvai gali apsaugoti ne tik nuo nėštumo, tačiau ir lytiškai plintančių ligų. Tabletės tokios funkcijos suteikti negali.
  4. Prezervatyvai neturi jokio šalutinio poveikio, kuris galėtų kenkti žmonėms. Kaip jau minėjome, įrodyta, kad tabletės kenkia. Kartais net ir labai. Jos gali būti priežastis, kodėl moteris vėliau nebegali turėti vaikų.
  5. Sargiai gali suteikti ir papildomą malonumo funkciją. Viena priemonė – o tiek daug naudos. Tabletės to negali.

Durex Pleasuremax

Durex Pleasuremax – geriausias pasirinkimas norintiems justi malonumą be jokių papildomų galvojimų apie neigiamas sekso pasekmes. Prezervatyvai naudojami jau tūkstantmečius. Paprasčiausiai kito jų struktūra ir apsaugos stiprumas. Visgi, svarbiausia yra tai, kad egzistuojant tokiai plačiai pasiūlai visi gebės pasirinkti labiausiai jiems tinkamą apsaugos priemonę. Kontraceptinės tabletės ar prezervatyvai – Jūsų pasirinkimas.

SEO straipsniu talpinimas